00 DSpace/Manakin Repository

Методичні рекомендації для виконання самостійних робіт з навчальної дисципліни «Основи інспектування харчових продуктів» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня першого року навчання денної та заочної форм.

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Воєвода, Надія
dc.date.accessioned 2020-07-02T07:16:39Z
dc.date.available 2020-07-02T07:16:39Z
dc.date.issued 2020-04-28
dc.identifier.citation Воєвода Н.В. Методичні рекомендації для виконання самостійних робіт з навчальної дисципліни «Основи інспектування харчових продуктів» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня першого року навчання денної та заочної форм. Спеціальність: 181 «Харчові технології». Освітньо-професійна програма «Харчові технології». Факультет: біолого-технологічний. НМВ ДВНЗ «ХДАУ», 2020.– 20 с. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/4343
dc.description.abstract У методичних рекомендаціях для виконання самостіних робіт з навчальної дисципліни «Основи інспектування харчових продуктів» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня першого року навчання денної та заочної форм спеціальності 181 «Харчові технології» визначено план робіт, теоретичний матеріал, завдання для самостійної роботи та контрольні запитання до даної теми. ru
dc.publisher Навчально-методичний відділ Державного вищого навчального закладу «Херсонський державний аграрний університет» ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.title Методичні рекомендації для виконання самостійних робіт з навчальної дисципліни «Основи інспектування харчових продуктів» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня першого року навчання денної та заочної форм. ru
dc.type Other ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу