DSpace Repository

Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Сучасні методи наукових досліджень» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня першого року навчання денної форми.

Show simple item record

dc.contributor.author Воєвода, Надія
dc.date.accessioned 2020-07-02T07:00:38Z
dc.date.available 2020-07-02T07:00:38Z
dc.date.issued 2020-01-28
dc.identifier.citation Воєвода Н.В. Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Сучасні методи наукових досліджень» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня першого року навчання денної форми. Спеціальність: 181 «Харчові технології». Освітньо-професійна програма «Харчові технології». Факультет: біолого-технологічний. НМВ ДВНЗ «ХДАУ», 2020.– 13 с. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/4339
dc.description.abstract У методичних рекомендаціях до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Сучасні методи наукових досліджень» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня першого року навчання денної форми спеціальності 181 «Харчові технології» визначено основні етапи виконання, обсяг і структуру робіт, критерії оцінювання, рекомендації до оформлення та тематику робіт, що виконують здобувачі протягом семестру. ru
dc.publisher Навчально-методичний відділ Державного вищого навчального закладу «Херсонський державний аграрний університет» ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.title Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Сучасні методи наукових досліджень» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня першого року навчання денної форми. ru
dc.type Other ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account