dc.contributor.author |
Воєвода, Надія |
|
dc.date.accessioned |
2020-07-02T07:00:38Z |
|
dc.date.available |
2020-07-02T07:00:38Z |
|
dc.date.issued |
2020-01-28 |
|
dc.identifier.citation |
Воєвода Н.В. Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Сучасні методи наукових досліджень» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня першого року навчання денної форми. Спеціальність: 181 «Харчові технології». Освітньо-професійна програма «Харчові технології». Факультет: біолого-технологічний. НМВ ДВНЗ «ХДАУ», 2020.– 13 с. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/4339 |
|
dc.description.abstract |
У методичних рекомендаціях до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Сучасні методи наукових досліджень» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня першого року навчання денної форми спеціальності 181 «Харчові технології» визначено основні етапи виконання, обсяг і структуру робіт, критерії оцінювання, рекомендації до оформлення та тематику робіт, що виконують здобувачі протягом семестру. |
ru |
dc.publisher |
Навчально-методичний відділ Державного вищого навчального закладу «Херсонський державний аграрний університет» |
ru |
dc.subject |
Кафедра інженерії харчового виробництва |
ru |
dc.title |
Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Сучасні методи наукових досліджень» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня першого року навчання денної форми. |
ru |
dc.type |
Other |
ru |