00 DSpace/Manakin Repository

Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Сучасні методи наукових досліджень» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня першого року навчання денної форми.

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Воєвода, Надія
dc.date.accessioned 2020-07-02T07:00:38Z
dc.date.available 2020-07-02T07:00:38Z
dc.date.issued 2020-01-28
dc.identifier.citation Воєвода Н.В. Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Сучасні методи наукових досліджень» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня першого року навчання денної форми. Спеціальність: 181 «Харчові технології». Освітньо-професійна програма «Харчові технології». Факультет: біолого-технологічний. НМВ ДВНЗ «ХДАУ», 2020.– 13 с. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/4339
dc.description.abstract У методичних рекомендаціях до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Сучасні методи наукових досліджень» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня першого року навчання денної форми спеціальності 181 «Харчові технології» визначено основні етапи виконання, обсяг і структуру робіт, критерії оцінювання, рекомендації до оформлення та тематику робіт, що виконують здобувачі протягом семестру. ru
dc.publisher Навчально-методичний відділ Державного вищого навчального закладу «Херсонський державний аграрний університет» ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.title Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Сучасні методи наукових досліджень» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня першого року навчання денної форми. ru
dc.type Other ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу