Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Воєвода, Надія | |
dc.date.accessioned | 2020-07-02T07:00:38Z | |
dc.date.available | 2020-07-02T07:00:38Z | |
dc.date.issued | 2020-01-28 | |
dc.identifier.citation | Воєвода Н.В. Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Сучасні методи наукових досліджень» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня першого року навчання денної форми. Спеціальність: 181 «Харчові технології». Освітньо-професійна програма «Харчові технології». Факультет: біолого-технологічний. НМВ ДВНЗ «ХДАУ», 2020.– 13 с. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/4339 | |
dc.description.abstract | У методичних рекомендаціях до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Сучасні методи наукових досліджень» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня першого року навчання денної форми спеціальності 181 «Харчові технології» визначено основні етапи виконання, обсяг і структуру робіт, критерії оцінювання, рекомендації до оформлення та тематику робіт, що виконують здобувачі протягом семестру. | ru |
dc.publisher | Навчально-методичний відділ Державного вищого навчального закладу «Херсонський державний аграрний університет» | ru |
dc.subject | Кафедра інженерії харчового виробництва | ru |
dc.title | Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Сучасні методи наукових досліджень» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня першого року навчання денної форми. | ru |
dc.type | Other | ru |