dc.contributor.author |
Воєвода, Надія |
|
dc.date.accessioned |
2020-07-02T06:48:54Z |
|
dc.date.available |
2020-07-02T06:48:54Z |
|
dc.date.issued |
2020-01-28 |
|
dc.identifier.citation |
Воєвода Н.В. Методичні рекомендації для проведення лабораторних робіт з навчальної дисципліни «Ресурсозберігаючі технології в харчовій промисловості» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня першого року навчання денної та заочної форм. Спеціальність: 181 «Харчові технології». Освітньо-професійна програма «Харчові технології». Факультет: біолого-технологічний. НМВ ДВНЗ «ХДАУ», 2020.– 53 с. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/4337 |
|
dc.description.abstract |
У методичних рекомендаціях для проведення лабораторних робіт з навчальної дисципліни «Ресурсозберігаючі технології в харчовій промисловості» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня першого року навчання денної та заочної форм спеціальності 181 «Харчові технології» визначено мету, зміст, необхідне обладнання, обсяг самостійної роботи яку виконують здобувачі протягом заняття та контрольні запитання до даної теми. |
ru |
dc.publisher |
Навчально-методичний відділ Державного вищого навчального закладу «Херсонський державний аграрний університет» |
ru |
dc.subject |
Ресурсозберігаючі технології, харчова промисловість, лабораторні роботи |
ru |
dc.subject |
Кафедра інженерії харчового виробництва |
ru |
dc.title |
Методичні рекомендації для проведення лабораторних робіт з навчальної дисципліни «Ресурсозберігаючі технології в харчовій промисловості» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня першого року навчання денної та заочної форм |
ru |
dc.type |
Other |
ru |