DSpace Repository

Методичні рекомендації для проведення лабораторних робіт з навчальної дисципліни «Актуальні проблеми галузі» для здобувачів вашої освіти другого (магістерського) рівня першого року навчання денної форми. Спеціальність: 181 «Харчові технології». Освітньо-професійна програма «Харчові технології». Факультет: біолого-технологічний.

Show simple item record

dc.contributor.author Дзюндзя, Оксана
dc.date.accessioned 2020-06-30T07:02:15Z
dc.date.available 2020-06-30T07:02:15Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.citation Дзюндзя О.В. Методичні рекомендації для проведення лабораторних робіт з навчальної дисципліни «Актуальні проблеми галузі» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня першого року навчання денної форми. Спеціальність: 181 «Харчові технології». Освітньо-професійна програма «Харчові технології». Факультет: біолого-технологічний. НМВ ДВНЗ «ХДАУ», 2020.– 44 с. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/4307
dc.description.abstract У методичних рекомендаціях для проведення лабораторних робіт з навчальної дисципліни «Актуальні проблеми галузі» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня першого року навчання денної форми спеціальності 181 «Харчові технології» визначено мету, зміст, обсяг самостійної роботи яку виконують студенти протягом заняття та контрольні запитання до даної теми. ru
dc.publisher НМВ ДВНЗ «ХДАУ» ru
dc.subject виробництво ru
dc.subject технологія ru
dc.subject актуальні проблеми галузі ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.title Методичні рекомендації для проведення лабораторних робіт з навчальної дисципліни «Актуальні проблеми галузі» для здобувачів вашої освіти другого (магістерського) рівня першого року навчання денної форми. Спеціальність: 181 «Харчові технології». Освітньо-професійна програма «Харчові технології». Факультет: біолого-технологічний. ru
dc.type Other ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account