dc.contributor.author |
Дзюндзя, Оксана |
|
dc.date.accessioned |
2020-06-27T10:57:11Z |
|
dc.date.available |
2020-06-27T10:57:11Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.citation |
Дзюндзя О.В. Методичні рекомендації для проведення лабораторно-практичних робіт з навчальної дисципліни «Барна справа та робота сомільє» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня третього року навчання денної форми. Спеціальність: 181 «Харчові технології». Освітньо-професійна програма «Харчові технології». Факультет: біолого-технологічний. НМВ ДВНЗ «ХДАУ», 2020.– 39 с. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/4299 |
|
dc.description.abstract |
У методичних рекомендаціях для проведення лабораторних робіт з навчальної дисципліни «Барна справа та робота сомільє» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня третього року навчання денної форми спеціальності 181 «Харчові технології» визначено мету, зміст, необхідне обладнання, обсяг самостійної роботи яку виконують студенти протягом заняття та контрольні запитання до даної теми. |
ru |
dc.publisher |
НМВ ДВНЗ «ХДАУ» |
ru |
dc.subject |
бар |
ru |
dc.subject |
обслуговування |
ru |
dc.subject |
напої |
ru |
dc.subject |
Кафедра інженерії харчового виробництва |
ru |
dc.title |
Методичні рекомендації для проведення лабораторно-практичних робіт з навчальної дисципліни «Барна справа та робота сомільє» для здобувачів вашої освіти першого (бакалаврського) рівня третього року навчання денної форми. Спеціальність: 181 «Харчові технології». Освітньо-професійна програма «Харчові технології». Факультет: біолого-технологічний |
ru |
dc.type |
Other |
ru |