dc.contributor.author |
Дзюндзя, Оксана |
|
dc.date.accessioned |
2020-06-27T10:53:53Z |
|
dc.date.available |
2020-06-27T10:53:53Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.citation |
Дзюндзя О.В. Методичні рекомендації для проведення самостійної роботи з навчальної дисципліни «Етика у ресторанному господарстві» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня третього року навчання денної форми. Спеціальність: 181 «Харчові технології». Освітньо-професійна програма «Харчові технології». Факультет: біолого-технологічний. НМВ ДВНЗ «ХДАУ», 2020.– 27 с. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/4298 |
|
dc.description.abstract |
У методичних рекомендаціях для проведення самостійної роботи з навчальної дисципліни «Етика у ресторанному господарстві» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня третього року навчання денної форми спеціальності 181 «Харчові технології» визначено мету, зміст, обсяг самостійної роботи яку виконують студенти протягом заняття та контрольні запитання до даних тем. |
ru |
dc.publisher |
НМВ ДВНЗ «ХДАУ» |
ru |
dc.subject |
етика |
ru |
dc.subject |
культура |
ru |
dc.subject |
ресторан |
ru |
dc.subject |
обслуговування |
ru |
dc.subject |
Кафедра інженерії харчового виробництва |
ru |
dc.title |
Методичні рекомендації для проведення самостійної роботи з навчальної дисципліни «Етика у ресторанному господарстві» для здобувачів вашої освіти першого (бакалаврського) рівня третього року навчання денної форми. Спеціальність: 181 «Харчові технології». Освітньо-професійна програма «Харчові технології». Факультет: біолого-технологічний. |
ru |
dc.type |
Other |
ru |