Репозиторий Dspace

Методичні рекомендації для проведення самостійної роботи з навчальної дисципліни «Етика у ресторанному господарстві» для здобувачів вашої освіти першого (бакалаврського) рівня третього року навчання денної форми. Спеціальність: 181 «Харчові технології». Освітньо-професійна програма «Харчові технології». Факультет: біолого-технологічний.

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Дзюндзя, Оксана
dc.date.accessioned 2020-06-27T10:53:53Z
dc.date.available 2020-06-27T10:53:53Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.citation Дзюндзя О.В. Методичні рекомендації для проведення самостійної роботи з навчальної дисципліни «Етика у ресторанному господарстві» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня третього року навчання денної форми. Спеціальність: 181 «Харчові технології». Освітньо-професійна програма «Харчові технології». Факультет: біолого-технологічний. НМВ ДВНЗ «ХДАУ», 2020.– 27 с. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/4298
dc.description.abstract У методичних рекомендаціях для проведення самостійної роботи з навчальної дисципліни «Етика у ресторанному господарстві» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня третього року навчання денної форми спеціальності 181 «Харчові технології» визначено мету, зміст, обсяг самостійної роботи яку виконують студенти протягом заняття та контрольні запитання до даних тем. ru
dc.publisher НМВ ДВНЗ «ХДАУ» ru
dc.subject етика ru
dc.subject культура ru
dc.subject ресторан ru
dc.subject обслуговування ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.title Методичні рекомендації для проведення самостійної роботи з навчальної дисципліни «Етика у ресторанному господарстві» для здобувачів вашої освіти першого (бакалаврського) рівня третього року навчання денної форми. Спеціальність: 181 «Харчові технології». Освітньо-професійна програма «Харчові технології». Факультет: біолого-технологічний. ru
dc.type Other ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись