Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Несін, Юрій | |
dc.date.accessioned | 2020-06-27T07:37:43Z | |
dc.date.available | 2020-06-27T07:37:43Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.citation | Несін Ю. М. Методичні рекомендації для практичних (семінарських) занять студентів економічного факультету з дисципліни «друга іноземна мова» (французька) зі спеціальностей: 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», 241 «Готельно-ресторанна справа». – Херсон, ДВНЗ «ХДАУ», РВВ. – 2018 р. – 32 с. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/4296 | |
dc.description | Методичні рекомендації до виконання практичних занять з дисципліни «Друга іноземна мова» (французька) для студентів. Вищезазначені рекомендації містять низку тем: “Самопрезентація”, “Людина у франкомовному світі”, “Зв’язки між Україною та франкомовними країнами”, “Глобалізаційні процеси в Європі та світі”, “Візит закордонного партнера” та інші. Кожний урок (leçon) містить відповідні до робочої програми розділи. Тексти методичних рекомендацій підібрані з сучасної економічної оригінальної літератури французькою мовою та інтернету, що викликає у студентів інтерес до вивчення текстового матеріалу. Тексти призначені для формування навичок та вмінь різних видів читання: вивчаючого, ознайомлюючого, оглядового та пошукового, що забезпечується розробленою системою методичних прийомів, які реалізуються у вправах. Вони охоплюють дві змістових частини: «Самопрезентація» та «Введення до професійної галузі». Тексти також використовуються як основа для навчання усному мовленню у обговоренні, переказі, монологічному мовленні із застосуванням денотатних схем текстів, а також у дискусіях на запропоновані проблемні теми. Крім того у методичних рекомендаціях є проблемні завдання, завдання на аналіз статистичних даних, що носять творчий характер та сприяють розвитку вмінь усного мовлення. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Херсон, ДВНЗ «ХДАУ», РВВ | ru |
dc.subject | Кафедра готельно-ресторанного та туристичного бізнесу | ru |
dc.title | Методичні рекомендації для практичних (семінарських) занять студентів економічного факультету з дисципліни «друга іноземна мова» (французька) зі спеціальностей: 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», 241 «Готельно-ресторанна справа» | ru |
dc.type | Other | ru |