dc.contributor.author |
Дзюндзя, Оксана |
|
dc.date.accessioned |
2020-06-26T17:19:20Z |
|
dc.date.available |
2020-06-26T17:19:20Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.citation |
Дзюндзя О.В. Методичні рекомендації щодо виконання курсової роботи з навчальної дисципліни «Актуальні проблеми галузі» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня першого року навчання денної форми. Спеціальність: 181 «Харчові технології». Освітньо-професійна програма «Харчові технології». Факультет: біолого-технологічний. НМВ ДВНЗ «ХДАУ», 2020.– 30 с. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/4288 |
|
dc.description.abstract |
У методичних рекомендаціях щодо виконання курсової роботи з навчальної дисципліни «Актуальні проблеми галузі» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня першого року навчання денної форми спеціальності 181 «Харчові технології» визначено загальні вимоги до написання, оформлення курсової роботи, критерії оцінювання, тематика і зразки планів. |
ru |
dc.publisher |
НМВ ДВНЗ «ХДАУ» |
ru |
dc.subject |
актуальні проблеми галузі |
ru |
dc.subject |
технологія |
ru |
dc.subject |
виробництво |
ru |
dc.subject |
Кафедра інженерії харчового виробництва |
ru |
dc.title |
Методичні рекомендації щодо виконання курсової роботи з навчальної дисципліни «Актуальні проблеми галузі» для здобувачів вашої освіти другого (магістерського) рівня першого року навчання денної форми. Спеціальність: 181 «Харчові технології». Освітньо-професійна програма «Харчові технології». Факультет: біолого-технологічний. |
ru |
dc.type |
Other |
ru |