DSpace Repository

Методичні рекомендації щодо виконання курсової роботи з навчальної дисципліни «Актуальні проблеми галузі» для здобувачів вашої освіти другого (магістерського) рівня першого року навчання денної форми. Спеціальність: 181 «Харчові технології». Освітньо-професійна програма «Харчові технології». Факультет: біолого-технологічний.

Show simple item record

dc.contributor.author Дзюндзя, Оксана
dc.date.accessioned 2020-06-26T17:19:20Z
dc.date.available 2020-06-26T17:19:20Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.citation Дзюндзя О.В. Методичні рекомендації щодо виконання курсової роботи з навчальної дисципліни «Актуальні проблеми галузі» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня першого року навчання денної форми. Спеціальність: 181 «Харчові технології». Освітньо-професійна програма «Харчові технології». Факультет: біолого-технологічний. НМВ ДВНЗ «ХДАУ», 2020.– 30 с. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/4288
dc.description.abstract У методичних рекомендаціях щодо виконання курсової роботи з навчальної дисципліни «Актуальні проблеми галузі» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня першого року навчання денної форми спеціальності 181 «Харчові технології» визначено загальні вимоги до написання, оформлення курсової роботи, критерії оцінювання, тематика і зразки планів. ru
dc.publisher НМВ ДВНЗ «ХДАУ» ru
dc.subject актуальні проблеми галузі ru
dc.subject технологія ru
dc.subject виробництво ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.title Методичні рекомендації щодо виконання курсової роботи з навчальної дисципліни «Актуальні проблеми галузі» для здобувачів вашої освіти другого (магістерського) рівня першого року навчання денної форми. Спеціальність: 181 «Харчові технології». Освітньо-професійна програма «Харчові технології». Факультет: біолого-технологічний. ru
dc.type Other ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account