dc.contributor.author |
Дзюндзя, Оксана |
|
dc.date.accessioned |
2020-06-26T17:15:11Z |
|
dc.date.available |
2020-06-26T17:15:11Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.citation |
Дзюндзя О.В. Методичні рекомендації щодо виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Оптимізація технологічних процесів» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня першого року навчання денної форми. Спеціальність: 181 «Харчові технології». Освітньо-професійна програма «Харчові технології». Факультет: біолого-технологічний. НМВ ДВНЗ «ХДАУ», 2020.– 21 с. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/4287 |
|
dc.description.abstract |
У методичних рекомендаціях щодо виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Оптимізація технологічних процесів» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня першого року навчання денної форми спеціальності 181 «Харчові технології» визначено загальні вимоги до написання, оформлення розрахунково-графічної роботи, критерії оцінювання, завдання. |
ru |
dc.publisher |
НМВ ДВНЗ «ХДАУ» |
ru |
dc.subject |
Оптимізація технологічних процесів |
ru |
dc.subject |
Кафедра інженерії харчового виробництва |
ru |
dc.title |
Методичні рекомендації щодо виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Оптимізація технологічних процесів» для здобувачів вашої освіти другого (магістерського) рівня першого року навчання денної форми. Спеціальність: 181 «Харчові технології». Освітньо-професійна програма «Харчові технології». Факультет: біолого-технологічний. |
ru |
dc.type |
Other |
ru |