Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Дзюндзя, Оксана | |
dc.date.accessioned | 2020-06-26T17:15:11Z | |
dc.date.available | 2020-06-26T17:15:11Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.citation | Дзюндзя О.В. Методичні рекомендації щодо виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Оптимізація технологічних процесів» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня першого року навчання денної форми. Спеціальність: 181 «Харчові технології». Освітньо-професійна програма «Харчові технології». Факультет: біолого-технологічний. НМВ ДВНЗ «ХДАУ», 2020.– 21 с. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/4287 | |
dc.description.abstract | У методичних рекомендаціях щодо виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Оптимізація технологічних процесів» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня першого року навчання денної форми спеціальності 181 «Харчові технології» визначено загальні вимоги до написання, оформлення розрахунково-графічної роботи, критерії оцінювання, завдання. | ru |
dc.publisher | НМВ ДВНЗ «ХДАУ» | ru |
dc.subject | Оптимізація технологічних процесів | ru |
dc.subject | Кафедра інженерії харчового виробництва | ru |
dc.title | Методичні рекомендації щодо виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Оптимізація технологічних процесів» для здобувачів вашої освіти другого (магістерського) рівня першого року навчання денної форми. Спеціальність: 181 «Харчові технології». Освітньо-професійна програма «Харчові технології». Факультет: біолого-технологічний. | ru |
dc.type | Other | ru |