dc.contributor.author |
Ряполова, Ірина Олександрівна |
|
dc.date.accessioned |
2020-06-25T08:13:41Z |
|
dc.date.available |
2020-06-25T08:13:41Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.citation |
1.Корзун В.Н. Гігієна громадського харчування. К.: КНТЕУ, 2002. 236 с. 2.Санітарія та гігієна закладів ресторанного господарства: підручник / О.В. Іванова, Т.В. Капліна. Суми: Університетська книга, 2012. 399 с., 3. Санітарні правила для підприємств громадського харчування /Уклад. Ф. Федорченко, О. Піроженко. Х.: Фактор, 2004. 164с., 4. Ветеринарно-санітарна експертиза з основами технології і стандартизації продуктів тваринництва / За ред. О.М. Якубчак, В.І. Хоменка. Київ, 2005. 800с. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/4251 |
|
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
НМВ ДВНЗ «ХДАУ» |
ru |
dc.subject |
Санітарно-гігієнічні вимоги, санітарний режим, санітарна експертиза |
ru |
dc.subject |
Кафедра інженерії харчового виробництва |
ru |
dc.title |
Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «Санітарія і гігієна харчових виробництв» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня четвертого року навчання біолого-технологічного факультету спеціальність 181 «Харчові технології» |
ru |
dc.type |
Other |
ru |