00 DSpace/Manakin Repository

Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «Санітарія і гігієна харчових виробництв» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня четвертого року навчання біолого-технологічного факультету спеціальність 181 «Харчові технології»

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Ряполова, Ірина Олександрівна
dc.date.accessioned 2020-06-25T08:13:41Z
dc.date.available 2020-06-25T08:13:41Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.citation 1.Корзун В.Н. Гігієна громадського харчування. К.: КНТЕУ, 2002. 236 с. 2.Санітарія та гігієна закладів ресторанного господарства: підручник / О.В. Іванова, Т.В. Капліна. Суми: Університетська книга, 2012. 399 с., 3. Санітарні правила для підприємств громадського харчування /Уклад. Ф. Федорченко, О. Піроженко. Х.: Фактор, 2004. 164с., 4. Ветеринарно-санітарна експертиза з основами технології і стандартизації продуктів тваринництва / За ред. О.М. Якубчак, В.І. Хоменка. Київ, 2005. 800с. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/4251
dc.language.iso other ru
dc.publisher НМВ ДВНЗ «ХДАУ» ru
dc.subject Санітарно-гігієнічні вимоги, санітарний режим, санітарна експертиза ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.title Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «Санітарія і гігієна харчових виробництв» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня четвертого року навчання біолого-технологічного факультету спеціальність 181 «Харчові технології» ru
dc.type Other ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу