Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Ряполова, Ірина Олександрівна | |
dc.date.accessioned | 2020-06-25T08:13:41Z | |
dc.date.available | 2020-06-25T08:13:41Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.citation | 1.Корзун В.Н. Гігієна громадського харчування. К.: КНТЕУ, 2002. 236 с. 2.Санітарія та гігієна закладів ресторанного господарства: підручник / О.В. Іванова, Т.В. Капліна. Суми: Університетська книга, 2012. 399 с., 3. Санітарні правила для підприємств громадського харчування /Уклад. Ф. Федорченко, О. Піроженко. Х.: Фактор, 2004. 164с., 4. Ветеринарно-санітарна експертиза з основами технології і стандартизації продуктів тваринництва / За ред. О.М. Якубчак, В.І. Хоменка. Київ, 2005. 800с. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/4251 | |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | НМВ ДВНЗ «ХДАУ» | ru |
dc.subject | Санітарно-гігієнічні вимоги, санітарний режим, санітарна експертиза | ru |
dc.subject | Кафедра інженерії харчового виробництва | ru |
dc.title | Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «Санітарія і гігієна харчових виробництв» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня четвертого року навчання біолого-технологічного факультету спеціальність 181 «Харчові технології» | ru |
dc.type | Other | ru |