DSpace Repository

Методичні рекомендації до лабораторно-практичних занять і самостійної роботи з дисципліни “Технічна мікробіологія” для студентів біолого-технологічного факультету. Спеціальність 181 – Харчові технології. Змістовна частина ІІ,ІІІ

Show simple item record

dc.contributor.author Ряполова, Ірина Олександрівна
dc.date.accessioned 2020-06-22T12:25:00Z
dc.date.available 2020-06-22T12:25:00Z
dc.date.issued 2017
dc.identifier.citation 1. Технічна мікробіологія: підручник /За ред..В.О.Коваленко. Х.: Світ Книг, 2013. 679 с. 2. Грегірчак Н.М. Мікробіологія харчових виробництв: Лабораторний практикум. К.:НУХТ, 2009. 302 с. 3. Пирог Т.П., Решетняк Л.Р., Поводзинський В.М., Грегірчак Н.М. Мікробіологія харчових виробництв./За ред.. Т.П. Пирог: навчальний посібник.Винниця: Нова книга, 2007. 464 с. 4. Технічна мікробіологія. Методичні вказівки до виконання лабораторних робот для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія». Чернігів: ЧНТУ, 2013 106с. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/4150
dc.language.iso other ru
dc.publisher НМВ ДВНЗ «ХДАУ» ru
dc.subject мікрофлора харчових продуктів, мікробне псування харчових продуктів, санітарно-бактеріологічний контроль , ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.title Методичні рекомендації до лабораторно-практичних занять і самостійної роботи з дисципліни “Технічна мікробіологія” для студентів біолого-технологічного факультету. Спеціальність 181 – Харчові технології. Змістовна частина ІІ,ІІІ ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account