Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Ряполова, Ірина Олександрівна | |
dc.date.accessioned | 2020-06-22T12:25:00Z | |
dc.date.available | 2020-06-22T12:25:00Z | |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.identifier.citation | 1. Технічна мікробіологія: підручник /За ред..В.О.Коваленко. Х.: Світ Книг, 2013. 679 с. 2. Грегірчак Н.М. Мікробіологія харчових виробництв: Лабораторний практикум. К.:НУХТ, 2009. 302 с. 3. Пирог Т.П., Решетняк Л.Р., Поводзинський В.М., Грегірчак Н.М. Мікробіологія харчових виробництв./За ред.. Т.П. Пирог: навчальний посібник.Винниця: Нова книга, 2007. 464 с. 4. Технічна мікробіологія. Методичні вказівки до виконання лабораторних робот для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія». Чернігів: ЧНТУ, 2013 106с. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/4150 | |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | НМВ ДВНЗ «ХДАУ» | ru |
dc.subject | мікрофлора харчових продуктів, мікробне псування харчових продуктів, санітарно-бактеріологічний контроль , | ru |
dc.subject | Кафедра інженерії харчового виробництва | ru |
dc.title | Методичні рекомендації до лабораторно-практичних занять і самостійної роботи з дисципліни “Технічна мікробіологія” для студентів біолого-технологічного факультету. Спеціальність 181 – Харчові технології. Змістовна частина ІІ,ІІІ | ru |