Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Ряполова, Ірина Олександрівна | |
dc.date.accessioned | 2020-06-22T12:08:38Z | |
dc.date.available | 2020-06-22T12:08:38Z | |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.identifier.citation | 1. Коваленко В.О. «Технічна мікробіологія»: Підручник. Х.: Світ книг, 2013. 679с. 2. Харченко С.М. Мікробіологія: Підручник. Київ, 1994. 324 с. 3. Миколайчук О.І., Кравців Ю.Р. Лабораторний практикум з мікробіології. Львів, 2005. 248 с. 4. Семанюк В.І., Захарів О.Я. Мікробіологічні дослідження об’єктів довкілля, харчових продуктів тваринного походження, кормів. Методичні рекомендації для проведення лабораторних занять з курсу «Ветеринарна мікробіологія». Львів, 2004. 54 с. 5. Мікробіологія м’яса та м’ясопродуктів (практикум): навч. посібник. /Власенко В.В. і ін/ Вінниця: «Едельвейс і К», 2008. 308с. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/4149 | |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | НМВ ДВНЗ «ХДАУ» | ru |
dc.subject | Мікроорганізми, техніка мікроскопії, бактеріальні препарати, поживні середовища, методи стерилізації | ru |
dc.subject | Кафедра інженерії харчового виробництва | ru |
dc.title | Методичні рекомендації до лабораторно-практичних занять і самостійної роботи з дисципліни “Технічна мікробіологія” для студентів біолого-технологічного факультету. Спеціальність 181 – Харчові технології. Змістовна частина І | ru |