Репозиторий Dspace

Методичні рекомендації до лабораторно-практичних занять і самостійної роботи з дисципліни “Технічна мікробіологія” для студентів біолого-технологічного факультету. Спеціальність 181 – Харчові технології. Змістовна частина І

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Ряполова, Ірина Олександрівна
dc.date.accessioned 2020-06-22T12:08:38Z
dc.date.available 2020-06-22T12:08:38Z
dc.date.issued 2017
dc.identifier.citation 1. Коваленко В.О. «Технічна мікробіологія»: Підручник. Х.: Світ книг, 2013. 679с. 2. Харченко С.М. Мікробіологія: Підручник. Київ, 1994. 324 с. 3. Миколайчук О.І., Кравців Ю.Р. Лабораторний практикум з мікробіології. Львів, 2005. 248 с. 4. Семанюк В.І., Захарів О.Я. Мікробіологічні дослідження об’єктів довкілля, харчових продуктів тваринного походження, кормів. Методичні рекомендації для проведення лабораторних занять з курсу «Ветеринарна мікробіологія». Львів, 2004. 54 с. 5. Мікробіологія м’яса та м’ясопродуктів (практикум): навч. посібник. /Власенко В.В. і ін/ Вінниця: «Едельвейс і К», 2008. 308с. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/4149
dc.language.iso other ru
dc.publisher НМВ ДВНЗ «ХДАУ» ru
dc.subject Мікроорганізми, техніка мікроскопії, бактеріальні препарати, поживні середовища, методи стерилізації ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.title Методичні рекомендації до лабораторно-практичних занять і самостійної роботи з дисципліни “Технічна мікробіологія” для студентів біолого-технологічного факультету. Спеціальність 181 – Харчові технології. Змістовна частина І ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись