DSpace Repository

Методичні рекомендації для проведення лабораторних робіт з навчальної дисципліни «Санітарія і гігієна харчових виробництв» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти четвертого року навчання денної форми. Спеціальність: 181 «Харчові технології». Освітньо-професійна програма «Харчові технології». Факультет: біолого-технологічний.

Show simple item record

dc.contributor.author Ряполова, Ірина
dc.contributor.author Мєрна, Інна Іванівна
dc.date.accessioned 2020-06-22T11:10:08Z
dc.date.available 2020-06-22T11:10:08Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.citation Ряполова, І. І. Мєрна // НМВ ДВНЗ «ХДАУ». – 2020. – Режим доступу до ресурсу: 1. Засєкін Д.А. Санітарні норми для тваринницьких та переробних підприємств України навч.посіб./ Д.А. Засєкін, В.М. Поляковський, В.В. Соломон.- К.: «Центр учбової літератури», 2015. – 400с. 2. Корзун В.Н. Гігієна громадського харчування / В. Н. Корзун. - К.: КНТЕУ, 2002.- 236 с. 3. Санітарія та гігієна закладів ресторанного господарства: підручник/ О.В. Іванова, Т.В. Капліна. – Суми: Університетська книга, 2012. – 399 с. 4. Корзун В.Н. Гігієна харчування / В. Н. Корзун. - К.: КНТЕУ, 2003.-238 с. 5. Санітарні правила для підприємств продовольчої торгівлі / Уклад. Ф. Федорченко. – Х.: Фактор, 2004. – 104с. 6. Санітарні правила для підприємств громадського харчування / Уклад. Ф. Федорченко, О. Піроженко. – Х.: Фактор, 2004. – 164с. 7. Ветеринарно-санітарна експертиза з основами технології і стандартизації продуктів тваринництва / О.М. Якубчак, В.І. Хоменко, С.Д. Мельничук та ін.; За ред. О.М. Якубчак, В.І. Хоменка. – Київ, 2005. – 800с. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/4144
dc.language.iso other ru
dc.publisher НМВ ДВНЗ «ХДАУ» ru
dc.subject Санітарія ru
dc.subject Гігієна ru
dc.subject Санітарно-гігієнічні вимоги до розміщення та планування харчових підприємств ru
dc.subject Санітарно-гігієнічна оцінка якості харчових продуктів ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.title Методичні рекомендації для проведення лабораторних робіт з навчальної дисципліни «Санітарія і гігієна харчових виробництв» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти четвертого року навчання денної форми. Спеціальність: 181 «Харчові технології». Освітньо-професійна програма «Харчові технології». Факультет: біолого-технологічний. ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account