Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Нечипоренко, В.В. | |
dc.date.accessioned | 2020-06-03T07:54:19Z | |
dc.date.available | 2020-06-03T07:54:19Z | |
dc.date.issued | 2003 | |
dc.identifier.citation | Нечипоренко, В. В. Мясна продуктивність зааненської породи різних генотипів [Текст] / В.В. Нечипоренко // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2003. - Вып.25. - С. 127-129. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/3539 | |
dc.description.abstract | Виробництво м’яса кіз вирішується, в основному, за рахунок нагулу дорослих тварин, до яких відносять козовалухів, вибракуваних козлів-плідників і маток. У доступній літературі мається мало даних про м’ясну продуктивність кіз і, особливо, про зааненську породу.Тому дослідження м’ясної продуктивності кіз зааненської породи та помісей із місцевою грубововняною набувають особливо важливого значення, оскільки в умовах північно-східного регіону України намічається якісне удосконалення масиву місцевих грубововняних кіз. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрний університет | ru |
dc.title | М'ясна продуктивність кіз зааненської породи різних генотипів | ru |
dc.type | Article | ru |