Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Полякова, В.О. | |
dc.date.accessioned | 2020-02-17T10:40:59Z | |
dc.date.available | 2020-02-17T10:40:59Z | |
dc.date.issued | 1998 | |
dc.identifier.citation | Полякова, В. 0. Визначення генетичного потенціалу відгодівельної і м'ясної продуктивності свиней різного напрямку продуктивності [Текст] / В. 0. Полякова // Таврійський науковий вісник / М-во АПК України, УААН, Акад. наук вищ. шк. України, ХДСГІ. - Херсон : Айлант, 1998. - Вип.3. - С. 86-94 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/325 | |
dc.description.abstract | Вивчені відготівельні і м’ясні якості 5 порід свиней і 6 помісних поєднань. Встановлені значні відмінності між породами і помісями які отримані при їх використанні в схрещуваннях. Вивчення генетичних відмінностей вивчаємих генотипів показало, що існує чітка диференціація вихідних ліній і отриманих помісей і гібридів | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Айлант | ru |
dc.title | Визначення генетичного потенціалу відготівельної і м’ясної продуктивності свиней різного напрямку продуктивності | ru |
dc.title.alternative | Determining genetic potential of fattening and meat production of various purpose swine | ru |
dc.type | Article | ru |