Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Коваленко, В. П. | |
dc.contributor.author | Халак, В. І. | |
dc.contributor.author | Нежлукченко, Т. І. | |
dc.contributor.author | Папакіна, Н. С. | |
dc.date.accessioned | 2020-04-30T18:03:29Z | |
dc.date.available | 2020-04-30T18:03:29Z | |
dc.date.issued | 2010 | |
dc.identifier.citation | Біометричний аналіз мінливості ознак сільськогосподарських тварин і птиці : навч. посіб. з генетики сільськогосподарських тварин: [гриф М-ва агрополітики України] / В.П. Коваленко, В.І. Халак, Т.І. Нежлукченко, Н.С. Папакіна ; М-во аграрної політики України, Ін-т тваринництва центральних районів НААН, ДВНЗ "Херсонський державний аграрний ун-т". - Херсон : [Олді-плюс], 2010. - 226 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с.218-221. | ru |
dc.identifier.isbn | 978-966-2393-19-4 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2965 | |
dc.description | Навчальний посібник підготовлений у рамках міжнародного проекту 159173-Tempus-De-Tempus-JPCR «Європейський магістерський курс з контролю якості та експертизи харчових продуктів». В розробці проекту приймають участь: Херсонский государственный аграрный університет, Харьковская государственная зооветеринарная академія, Днепропетровский государственный аграрный університет, Одесский государственный экологический університет (Украина), Украинская корпорація по производству мяса на промышленной основе «ТВАРИНПРОМ», Университет Вайнштефан (Германия), Университет Пармы, Аграрный Университет – Пловдив (Болгария), Консалтинговая ассоциация – Пауло и Беатриз (Португалия). | ru |
dc.description.abstract | В навчальному посібнику наведено характеристику біометричних величин (генетико-математичних параметрів), викладено методику їх обчислення та застосування в технології селекційного процесу зі стадами тварин, а також у дослідній роботі. Складено завдання та контрольні запитання для самостійної роботи студентів. Призначено для підготовки бакалаврів, спеціалістів і магістрів вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». | ru |
dc.description.abstract | The manual describes the characteristics of biometric values (genetic and mathematical parameters), describes the method of their calculation and application in the technology of breeding process with herds of animals, as well as in research. Tasks and control questions for independent work of students are made. It is intended for preparation of bachelors, specialists and masters of higher educational establishments of III-IV accreditation levels in the specialty "Technology of production and processing of livestock products". | |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Олді-плюс (Херсон) | ru |
dc.subject | генетико-математичні параметри | |
dc.subject | методика обчислення показників продуктивності | |
dc.subject | достовірність досліджень | |
dc.subject | математичне моделювання | |
dc.subject | biometrics | |
dc.subject | genetic and mathematical parameters | |
dc.subject | method of calculating performance metrics | |
dc.subject | reliability studies | |
dc.subject | mathematical modeling | |
dc.subject | біометрія | ru |
dc.subject | Кафедра ветеринарії, гігієни та розведення тварин імені В. П. Коваленка | ru |
dc.title | Біометричний аналіз мінливості ознак сільськогосподарських тварин і птиці | ru |
dc.title.alternative | Biometric analysis of variability in signs of farm animals and poultry | ru |
dc.type | Book | ru |