00 DSpace/Manakin Repository

Забійні якості свиней при використанні емульгованого жиру яловичини

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Юхно, В.М.
dc.contributor.author Коваленко, В.Ф.
dc.date.accessioned 2020-04-22T19:23:58Z
dc.date.available 2020-04-22T19:23:58Z
dc.date.issued 2012
dc.identifier.citation Юхно, В. М. Забійні якості свиней при використанні емульгованого жиру яловичини [Текст] / В. М. Юхно, В. Ф. Коваленко // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2012. - Вип.78, Ч.2(Т.2). - С. 83-87. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/2701
dc.description.abstract У статті наведені окремі показники забійних якостей свиней у процесі згодовування їм емульгованого жиру яловичини. Установлено, що використання емульгованого жиру сприяє скороченню терміну досягнення тваринами живої маси 100 кг, покращенню забійних якостей свиней - зниженню товщини шпику водночас збільшенням площі «м'язового вічка» та підвищенню забійного виходу, а також відповідної кількості м'яса та одночасним зменшенню сала. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher ДВНЗ " Херсонський державний аграрний університет" ru
dc.title Забійні якості свиней при використанні емульгованого жиру яловичини ru
dc.type Article ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу