Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Юхно, В.М. | |
dc.contributor.author | Коваленко, В.Ф. | |
dc.date.accessioned | 2020-04-22T19:23:58Z | |
dc.date.available | 2020-04-22T19:23:58Z | |
dc.date.issued | 2012 | |
dc.identifier.citation | Юхно, В. М. Забійні якості свиней при використанні емульгованого жиру яловичини [Текст] / В. М. Юхно, В. Ф. Коваленко // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2012. - Вип.78, Ч.2(Т.2). - С. 83-87. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2701 | |
dc.description.abstract | У статті наведені окремі показники забійних якостей свиней у процесі згодовування їм емульгованого жиру яловичини. Установлено, що використання емульгованого жиру сприяє скороченню терміну досягнення тваринами живої маси 100 кг, покращенню забійних якостей свиней - зниженню товщини шпику водночас збільшенням площі «м'язового вічка» та підвищенню забійного виходу, а також відповідної кількості м'яса та одночасним зменшенню сала. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | ДВНЗ " Херсонський державний аграрний університет" | ru |
dc.title | Забійні якості свиней при використанні емульгованого жиру яловичини | ru |
dc.type | Article | ru |