Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Дєбров, В.В. | |
dc.contributor.author | Торська, С.М. | |
dc.date.accessioned | 2020-04-22T18:20:31Z | |
dc.date.available | 2020-04-22T18:20:31Z | |
dc.date.issued | 2012 | |
dc.identifier.citation | Дєбров, В. В. Морфологічний склад яєць сучасних високопродуктивних кросів як основна ознака їх споживчих якостей [Текст] / В. В. Дєбров, С. М. Торська // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2012. - Вип.78, Ч.2(Т.2). - С. 70-74. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2698 | |
dc.description.abstract | Вивчені питання динаміки кількісного і якісного складу курячих яєць несучок кросів Хай-Лайн коричневий і Хай-Лайн білий. Встановлено, що маса білка і жовтка, питома маса білка яєць кросу Хай- Лайне білий значно менші ніж кросу Хай-Лайн коричневий. Маса шкаралупи, як основного гаранту її товщини і в кінцевому підсумку захисту споживчих властивостей яєць під час зберігання і транспортування, становить 11-12% від маси яєць і не змінюється суттєво за період 25-42 тижні віку птиці. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | ДВНЗ " Херсонський державний аграрний університет" | ru |
dc.title | Морфологічний склад яєць сучасних високопродуктивних кросів як основна ознака їх споживчих якостей | ru |
dc.type | Article | ru |