00 DSpace/Manakin Repository

Морфологічний склад яєць сучасних високопродуктивних кросів як основна ознака їх споживчих якостей

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Дєбров, В.В.
dc.contributor.author Торська, С.М.
dc.date.accessioned 2020-04-22T18:20:31Z
dc.date.available 2020-04-22T18:20:31Z
dc.date.issued 2012
dc.identifier.citation Дєбров, В. В. Морфологічний склад яєць сучасних високопродуктивних кросів як основна ознака їх споживчих якостей [Текст] / В. В. Дєбров, С. М. Торська // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2012. - Вип.78, Ч.2(Т.2). - С. 70-74. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/2698
dc.description.abstract Вивчені питання динаміки кількісного і якісного складу курячих яєць несучок кросів Хай-Лайн коричневий і Хай-Лайн білий. Встановлено, що маса білка і жовтка, питома маса білка яєць кросу Хай- Лайне білий значно менші ніж кросу Хай-Лайн коричневий. Маса шкаралупи, як основного гаранту її товщини і в кінцевому підсумку захисту споживчих властивостей яєць під час зберігання і транспортування, становить 11-12% від маси яєць і не змінюється суттєво за період 25-42 тижні віку птиці. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher ДВНЗ " Херсонський державний аграрний університет" ru
dc.title Морфологічний склад яєць сучасних високопродуктивних кросів як основна ознака їх споживчих якостей ru
dc.type Article ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу