DSpace Repository

Морфологічний склад яєць сучасних високопродуктивних кросів як основна ознака їх споживчих якостей

Show simple item record

dc.contributor.author Дєбров, В.В.
dc.contributor.author Торська, С.М.
dc.date.accessioned 2020-04-22T18:20:31Z
dc.date.available 2020-04-22T18:20:31Z
dc.date.issued 2012
dc.identifier.citation Дєбров, В. В. Морфологічний склад яєць сучасних високопродуктивних кросів як основна ознака їх споживчих якостей [Текст] / В. В. Дєбров, С. М. Торська // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2012. - Вип.78, Ч.2(Т.2). - С. 70-74. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/2698
dc.description.abstract Вивчені питання динаміки кількісного і якісного складу курячих яєць несучок кросів Хай-Лайн коричневий і Хай-Лайн білий. Встановлено, що маса білка і жовтка, питома маса білка яєць кросу Хай- Лайне білий значно менші ніж кросу Хай-Лайн коричневий. Маса шкаралупи, як основного гаранту її товщини і в кінцевому підсумку захисту споживчих властивостей яєць під час зберігання і транспортування, становить 11-12% від маси яєць і не змінюється суттєво за період 25-42 тижні віку птиці. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher ДВНЗ " Херсонський державний аграрний університет" ru
dc.title Морфологічний склад яєць сучасних високопродуктивних кросів як основна ознака їх споживчих якостей ru
dc.type Article ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account