DSpace Repository

Технологія переробки молока без консервантів

Show simple item record

dc.contributor.author Балабанова, І.О.
dc.contributor.author Воронцова, І.Е.
dc.date.accessioned 2020-04-21T21:08:53Z
dc.date.available 2020-04-21T21:08:53Z
dc.date.issued 2012
dc.identifier.citation Балабанова, І. О. Технологія переробки молока без консервантів [Текст] / І. О. Балабанова, І. Е. Воронцова // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2012. - Вип.78, Ч.2(1). - С. 292-297. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/2630
dc.description.abstract Надана оцінка технології виробництва кефіру та сметани без використання консервантів, яка забезпечує виробництво якісної та безпечної продукції з максимальним збереженням природних властивостей молока. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher ДВНЗ " Херсонський державний аграрний університет" ru
dc.title Технологія переробки молока без консервантів ru
dc.type Article ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account