dc.contributor.author |
Балабанова, І.О. |
|
dc.contributor.author |
Воронцова, І.Е. |
|
dc.date.accessioned |
2020-04-21T21:08:53Z |
|
dc.date.available |
2020-04-21T21:08:53Z |
|
dc.date.issued |
2012 |
|
dc.identifier.citation |
Балабанова, І. О. Технологія переробки молока без консервантів [Текст] / І. О. Балабанова, І. Е. Воронцова // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2012. - Вип.78, Ч.2(1). - С. 292-297. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/2630 |
|
dc.description.abstract |
Надана оцінка технології виробництва кефіру та сметани без використання консервантів, яка забезпечує виробництво якісної та безпечної продукції з
максимальним збереженням природних властивостей молока. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
ДВНЗ " Херсонський державний аграрний університет" |
ru |
dc.title |
Технологія переробки молока без консервантів |
ru |
dc.type |
Article |
ru |