Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Балабанова, І.О. | |
dc.contributor.author | Воронцова, І.Е. | |
dc.date.accessioned | 2020-04-21T21:08:53Z | |
dc.date.available | 2020-04-21T21:08:53Z | |
dc.date.issued | 2012 | |
dc.identifier.citation | Балабанова, І. О. Технологія переробки молока без консервантів [Текст] / І. О. Балабанова, І. Е. Воронцова // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2012. - Вип.78, Ч.2(1). - С. 292-297. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2630 | |
dc.description.abstract | Надана оцінка технології виробництва кефіру та сметани без використання консервантів, яка забезпечує виробництво якісної та безпечної продукції з максимальним збереженням природних властивостей молока. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | ДВНЗ " Херсонський державний аграрний університет" | ru |
dc.title | Технологія переробки молока без консервантів | ru |
dc.type | Article | ru |