Репозиторий Dspace

Технологія переробки молока без консервантів

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Балабанова, І.О.
dc.contributor.author Воронцова, І.Е.
dc.date.accessioned 2020-04-21T21:08:53Z
dc.date.available 2020-04-21T21:08:53Z
dc.date.issued 2012
dc.identifier.citation Балабанова, І. О. Технологія переробки молока без консервантів [Текст] / І. О. Балабанова, І. Е. Воронцова // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2012. - Вип.78, Ч.2(1). - С. 292-297. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/2630
dc.description.abstract Надана оцінка технології виробництва кефіру та сметани без використання консервантів, яка забезпечує виробництво якісної та безпечної продукції з максимальним збереженням природних властивостей молока. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher ДВНЗ " Херсонський державний аграрний університет" ru
dc.title Технологія переробки молока без консервантів ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись