Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Кривий, Владислав | |
dc.contributor.author | Дєбров, Валерій Васильович | |
dc.date.accessioned | 2020-04-03T05:40:53Z | |
dc.date.available | 2020-04-03T05:40:53Z | |
dc.date.issued | 2016 | |
dc.identifier.citation | Кривий В.В. Оптимізація основних технологічних процесів при виробництві м’яса курчат-бройлерів в приватному акціонерному товаристві «Оріль-Лідер», Дніпропетровської області: магістерська робота на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня магістр за спеціальністю 8.09010201 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет». - Херсон, 2016. - 109 с. | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1900 | |
dc.description.abstract | Мета магістерської роботи полягає в дослідженні промислової технології з вирощування курчат - бройлерів у господарстві та використання прийомів з оптимізації основних елементів технології вирощування від інкубації до забою для підвищення економічної ефективності господарства. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | ДВНЗ "Херсонський державний аграрний університет" | ru |
dc.subject | продуктивність | ru |
dc.subject | курчата-бройлери | ru |
dc.subject | крос Кобб-500 | ru |
dc.subject | технологія | ru |
dc.subject | мікроклімат | ru |
dc.subject | Кафедра технології виробництва продукції тваринництва | ru |
dc.title | Оптимізація основних технологічних процесів при виробництві м’яса курчат-бройлерів в приватному акціонерному товаристві «Оріль-Лідер», Дніпропетровської області | ru |
dc.title.alternative | Optimization of basic technological processes in the manufacture of meat of chickens-broilers in the private joint-stock company "Orel-Leader" in the Dnipropetrovsk region | ru |
dc.type | Other | ru |