Репозиторий Dspace

Оптимізація основних технологічних процесів при виробництві м’яса курчат-бройлерів в приватному акціонерному товаристві «Оріль-Лідер», Дніпропетровської області

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Кривий, Владислав
dc.contributor.author Дєбров, Валерій Васильович
dc.date.accessioned 2020-04-03T05:40:53Z
dc.date.available 2020-04-03T05:40:53Z
dc.date.issued 2016
dc.identifier.citation Кривий В.В. Оптимізація основних технологічних процесів при виробництві м’яса курчат-бройлерів в приватному акціонерному товаристві «Оріль-Лідер», Дніпропетровської області: магістерська робота на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня магістр за спеціальністю 8.09010201 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет». - Херсон, 2016. - 109 с.
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/1900
dc.description.abstract Мета магістерської роботи полягає в дослідженні промислової технології з вирощування курчат - бройлерів у господарстві та використання прийомів з оптимізації основних елементів технології вирощування від інкубації до забою для підвищення економічної ефективності господарства. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher ДВНЗ "Херсонський державний аграрний університет" ru
dc.subject продуктивність ru
dc.subject курчата-бройлери ru
dc.subject крос Кобб-500 ru
dc.subject технологія ru
dc.subject мікроклімат ru
dc.subject Кафедра технології виробництва продукції тваринництва ru
dc.title Оптимізація основних технологічних процесів при виробництві м’яса курчат-бройлерів в приватному акціонерному товаристві «Оріль-Лідер», Дніпропетровської області ru
dc.title.alternative Optimization of basic technological processes in the manufacture of meat of chickens-broilers in the private joint-stock company "Orel-Leader" in the Dnipropetrovsk region ru
dc.type Other ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись