dc.contributor.author |
Кривий, Владислав |
|
dc.contributor.author |
Дєбров, Валерій Васильович |
|
dc.date.accessioned |
2020-04-03T05:40:53Z |
|
dc.date.available |
2020-04-03T05:40:53Z |
|
dc.date.issued |
2016 |
|
dc.identifier.citation |
Кривий В.В. Оптимізація основних технологічних процесів при виробництві м’яса курчат-бройлерів в приватному акціонерному товаристві «Оріль-Лідер», Дніпропетровської області: магістерська робота на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня магістр за спеціальністю 8.09010201 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет». - Херсон, 2016. - 109 с. |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/1900 |
|
dc.description.abstract |
Мета магістерської роботи полягає в дослідженні промислової
технології з вирощування курчат - бройлерів у господарстві та використання прийомів з оптимізації основних елементів технології вирощування від інкубації до забою для підвищення економічної ефективності господарства. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
ДВНЗ "Херсонський державний аграрний університет" |
ru |
dc.subject |
продуктивність |
ru |
dc.subject |
курчата-бройлери |
ru |
dc.subject |
крос Кобб-500 |
ru |
dc.subject |
технологія |
ru |
dc.subject |
мікроклімат |
ru |
dc.subject |
Кафедра технології виробництва продукції тваринництва |
ru |
dc.title |
Оптимізація основних технологічних процесів при виробництві м’яса курчат-бройлерів в приватному акціонерному товаристві «Оріль-Лідер», Дніпропетровської області |
ru |
dc.title.alternative |
Optimization of basic technological processes in the manufacture of meat of chickens-broilers in the private joint-stock company "Orel-Leader" in the Dnipropetrovsk region |
ru |
dc.type |
Other |
ru |