dc.contributor.author |
Вовченко, Борис |
|
dc.contributor.author |
Корбич, Наталя |
|
dc.contributor.author |
Кривий, Владислав |
|
dc.date.accessioned |
2020-04-03T05:09:45Z |
|
dc.date.available |
2020-04-03T05:09:45Z |
|
dc.date.issued |
2019 |
|
dc.identifier.citation |
Вовченко Б.О., Корбич Н.М., Кривий В.В. Методичні рекомендації до проведення лабораторно-практичних занять з дисципліни “ Технологія виробництва продукції вівчарства й козівництва” для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти четвертого року навчання денної форми. Спеціальність 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». Освітньо-професійна програма «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». Факультет біолого-технологічний. Частина ІІІ “Продуктивність овець і кіз”. - НМВ ДВНЗ «ХДАУ», 2019. - 64 с. |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/1899 |
|
dc.description.abstract |
Мета заняття. Засвоїти методи обліку та оцінки м'ясної та молочної
продуктивності овець. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
ДВНЗ "Херсонський державний аграрний університет" |
ru |
dc.subject |
вівчарство |
ru |
dc.subject |
козівництво |
ru |
dc.subject |
Кафедра технології виробництва продукції тваринництва |
ru |
dc.title |
Методичні рекомендації до проведення лабораторно-практичних занять з дисципліни “ Технологія виробництва продукції вівчарства й козівництва”. Частина ІІІ “Продуктивність овець і кіз” |
ru |
dc.type |
Other |
ru |