Репозиторий Dspace

Методичні рекомендації до проведення лабораторно-практичних занять з дисципліни “ Технологія виробництва продукції вівчарства й козівництва”. Частина ІІІ “Продуктивність овець і кіз”

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Вовченко, Борис
dc.contributor.author Корбич, Наталя
dc.contributor.author Кривий, Владислав
dc.date.accessioned 2020-04-03T05:09:45Z
dc.date.available 2020-04-03T05:09:45Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.citation Вовченко Б.О., Корбич Н.М., Кривий В.В. Методичні рекомендації до проведення лабораторно-практичних занять з дисципліни “ Технологія виробництва продукції вівчарства й козівництва” для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти четвертого року навчання денної форми. Спеціальність 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». Освітньо-професійна програма «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». Факультет біолого-технологічний. Частина ІІІ “Продуктивність овець і кіз”. - НМВ ДВНЗ «ХДАУ», 2019. - 64 с.
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/1899
dc.description.abstract Мета заняття. Засвоїти методи обліку та оцінки м'ясної та молочної продуктивності овець. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher ДВНЗ "Херсонський державний аграрний університет" ru
dc.subject вівчарство ru
dc.subject козівництво ru
dc.subject Кафедра технології виробництва продукції тваринництва ru
dc.title Методичні рекомендації до проведення лабораторно-практичних занять з дисципліни “ Технологія виробництва продукції вівчарства й козівництва”. Частина ІІІ “Продуктивність овець і кіз” ru
dc.type Other ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись