Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Вовченко, Борис | |
dc.contributor.author | Корбич, Наталя | |
dc.contributor.author | Кривий, Владислав | |
dc.date.accessioned | 2020-04-03T05:04:14Z | |
dc.date.available | 2020-04-03T05:04:14Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.citation | Вовченко Б.О., Корбич Н.М., Кривий В.В. Методичні рекомендації до проведення лабораторно-практичних занять з дисципліни “ Технологія виробництва продукції вівчарства й козівництва” для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти четвертого року навчання денної форми. Спеціальність 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». Освітньо-професійна програма «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». Факультет біолого-технологічний. Частина ІІ “Племінна робота у вівчарстві і козівництві”. - Херсон: НМВ ДВНЗ «ХДАУ», 2019. - 31 с. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1898 | |
dc.description.abstract | Мета заняття. Ознайомитися з основними показниками якості шубних і хутрових овчин, з принципами їх сортування відповідно вимогам стандарту. Ознайомитися з показниками якості смушків і принципами їх сортування. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | ДВНЗ "Херсонський державний аграрний університет" | ru |
dc.subject | вівчарство | ru |
dc.subject | козівництво | ru |
dc.subject | Кафедра технології виробництва продукції тваринництва | ru |
dc.title | Методичні рекомендації до проведення лабораторно-практичних занять з дисципліни “Технологія виробництва продукції вівчарства й козівництва” Частина ІІ “Племінна робота у вівчарстві і козівництві” | ru |
dc.type | Other | ru |