Репозиторий Dspace

Методичні рекомендації до проведення лабораторно-практичних занять з дисципліни “Технологія виробництва продукції вівчарства й козівництва” Частина ІІ “Племінна робота у вівчарстві і козівництві”

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Вовченко, Борис
dc.contributor.author Корбич, Наталя
dc.contributor.author Кривий, Владислав
dc.date.accessioned 2020-04-03T05:04:14Z
dc.date.available 2020-04-03T05:04:14Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.citation Вовченко Б.О., Корбич Н.М., Кривий В.В. Методичні рекомендації до проведення лабораторно-практичних занять з дисципліни “ Технологія виробництва продукції вівчарства й козівництва” для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти четвертого року навчання денної форми. Спеціальність 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». Освітньо-професійна програма «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». Факультет біолого-технологічний. Частина ІІ “Племінна робота у вівчарстві і козівництві”. - Херсон: НМВ ДВНЗ «ХДАУ», 2019. - 31 с. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/1898
dc.description.abstract Мета заняття. Ознайомитися з основними показниками якості шубних і хутрових овчин, з принципами їх сортування відповідно вимогам стандарту. Ознайомитися з показниками якості смушків і принципами їх сортування. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher ДВНЗ "Херсонський державний аграрний університет" ru
dc.subject вівчарство ru
dc.subject козівництво ru
dc.subject Кафедра технології виробництва продукції тваринництва ru
dc.title Методичні рекомендації до проведення лабораторно-практичних занять з дисципліни “Технологія виробництва продукції вівчарства й козівництва” Частина ІІ “Племінна робота у вівчарстві і козівництві” ru
dc.type Other ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись