dc.contributor.author |
Дзюндзя, Оксана |
|
dc.date.accessioned |
2020-03-16T06:32:52Z |
|
dc.date.available |
2020-03-16T06:32:52Z |
|
dc.date.issued |
2009-03 |
|
dc.identifier.citation |
Сухий соус з порошку хурми: пат. 39941 Україна: МПК A23L 1/00. № u200808712; заявл. 02.07.2008; опубл. 25.03.2009, Бюл. № 6. 2 с. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/1212 |
|
dc.description.abstract |
Корисна модель відноситься до галузі харчової промисловості та ресторанного господарства і полягає у виробництві сухого соусу з порошку хурми підвищеної харчової цінності.
Виробництво функціональних продуктів харчування, які задовольняють фізіологічні потреби людини у харчових речовинах та енергії, а також виконують профілактичні та лікувальні цілі, є
актуальною задачею для харчової промисловості.
В якості інгредієнта, який надає харчовим продуктам функціональні властивості, можна використовувати продукти переробки з субтропічних плодів хурми - порошки. |
ru |
dc.publisher |
ДП “Український інститут інтелектуальної власності” |
ru |
dc.subject |
напівфабрикат |
ru |
dc.subject |
субтропічна сировина |
|
dc.subject |
харчовий порошок |
|
dc.subject |
функціональний продукт |
|
dc.subject |
харчова цінність |
|
dc.subject |
рецептура |
|
dc.title |
Сухий соус з порошку хурми |
ru |
dc.type |
Other |
ru |