Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Дзюндзя, Оксана | |
dc.date.accessioned | 2020-03-16T06:32:52Z | |
dc.date.available | 2020-03-16T06:32:52Z | |
dc.date.issued | 2009-03 | |
dc.identifier.citation | Сухий соус з порошку хурми: пат. 39941 Україна: МПК A23L 1/00. № u200808712; заявл. 02.07.2008; опубл. 25.03.2009, Бюл. № 6. 2 с. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1212 | |
dc.description.abstract | Корисна модель відноситься до галузі харчової промисловості та ресторанного господарства і полягає у виробництві сухого соусу з порошку хурми підвищеної харчової цінності. Виробництво функціональних продуктів харчування, які задовольняють фізіологічні потреби людини у харчових речовинах та енергії, а також виконують профілактичні та лікувальні цілі, є актуальною задачею для харчової промисловості. В якості інгредієнта, який надає харчовим продуктам функціональні властивості, можна використовувати продукти переробки з субтропічних плодів хурми - порошки. | ru |
dc.publisher | ДП “Український інститут інтелектуальної власності” | ru |
dc.subject | напівфабрикат | ru |
dc.subject | субтропічна сировина | |
dc.subject | харчовий порошок | |
dc.subject | функціональний продукт | |
dc.subject | харчова цінність | |
dc.subject | рецептура | |
dc.title | Сухий соус з порошку хурми | ru |
dc.type | Other | ru |