Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Дзюндзя, Оксана
dc.date.accessioned 2020-03-16T06:32:52Z
dc.date.available 2020-03-16T06:32:52Z
dc.date.issued 2009-03
dc.identifier.citation Сухий соус з порошку хурми: пат. 39941 Україна: МПК A23L 1/00. № u200808712; заявл. 02.07.2008; опубл. 25.03.2009, Бюл. № 6. 2 с. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/1212
dc.description.abstract Корисна модель відноситься до галузі харчової промисловості та ресторанного господарства і полягає у виробництві сухого соусу з порошку хурми підвищеної харчової цінності. Виробництво функціональних продуктів харчування, які задовольняють фізіологічні потреби людини у харчових речовинах та енергії, а також виконують профілактичні та лікувальні цілі, є актуальною задачею для харчової промисловості. В якості інгредієнта, який надає харчовим продуктам функціональні властивості, можна використовувати продукти переробки з субтропічних плодів хурми - порошки. ru
dc.publisher ДП “Український інститут інтелектуальної власності” ru
dc.subject напівфабрикат ru
dc.subject субтропічна сировина
dc.subject харчовий порошок
dc.subject функціональний продукт
dc.subject харчова цінність
dc.subject рецептура
dc.title Сухий соус з порошку хурми ru
dc.type Other ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу