00 DSpace/Manakin Repository

Методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни «Фізична і колоїдна хімія» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти першого року навчання денної форми. Спеціальність G13 «Харчові технології». Освітньо-професійна програма «Харчові технології». Факультет біолого-технологічний

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Вогнівенко, Л.П.
dc.date.accessioned 2025-10-28T08:57:06Z
dc.date.available 2025-10-28T08:57:06Z
dc.date.issued 2025
dc.identifier.citation Вогнівенко Л.П Методичні рекомендації до самостійної з дисципліни «Фізична і колоїдна хімія» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти першого року навчання денної форми. Спеціальність G13 «Харчові технології». Освітньо-професійна програма «Харчові технології». Факультет біолого-технологічний. – НМВ ХДАЕУ, 2025. – 12 с. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/11385
dc.description.abstract У методичних рекомендаціях викладено рекомендації до самостійної роботи з дисципліни, приклади розв’язання задач, завдання для самостійної роботи. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher ХДАЕУ ru
dc.title Методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни «Фізична і колоїдна хімія» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти першого року навчання денної форми. Спеціальність G13 «Харчові технології». Освітньо-професійна програма «Харчові технології». Факультет біолого-технологічний ru
dc.type Book ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу