Показать сокращенную информацию
| dc.contributor.author | Вогнівенко, Л.П. | |
| dc.date.accessioned | 2025-10-28T08:53:50Z | |
| dc.date.available | 2025-10-28T08:53:50Z | |
| dc.date.issued | 2025 | |
| dc.identifier.citation | Вогнівенко Л.П. Методичні рекомендації до проведення лабораторних робіт і практичних занять з дисципліни «Фізична і колоїдна хімія» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти першого року навчання денної форми. Спеціальність G13«Харчові технології». Освітньо-професійна програма «Харчові технології». Факультет біолого-технологічний. – НМВ ХДАЕУ, 2025. – 35 с. | ru |
| dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/11384 | |
| dc.description.abstract | У методичних рекомендаціях викладено план вивчення теоретичної частини дисципліни, методики виконання лабораторних робіт і практичних занять. | ru |
| dc.language.iso | other | ru |
| dc.publisher | ХДАЕУ | ru |
| dc.title | Методичні рекомендації до проведення лабораторних робіт і практичних занять з дисципліни «Фізична і колоїдна хімія» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти першого року навчання денної форми. Спеціальність G13 «Харчові технології». Освітньо-професійна програма «Харчові технології». Факультет біолого-технологічний | ru |
| dc.type | Book | ru |