DSpace KSAEU

Методичні рекомендації до проведення лабораторних робіт і практичних занять з дисципліни «Фізична і колоїдна хімія» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти першого року навчання денної форми. Спеціальність G13 «Харчові технології». Освітньо-професійна програма «Харчові технології». Факультет біолого-технологічний

Show simple item record

dc.contributor.author Вогнівенко, Л.П.
dc.date.accessioned 2025-10-28T08:53:50Z
dc.date.available 2025-10-28T08:53:50Z
dc.date.issued 2025
dc.identifier.citation Вогнівенко Л.П. Методичні рекомендації до проведення лабораторних робіт і практичних занять з дисципліни «Фізична і колоїдна хімія» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти першого року навчання денної форми. Спеціальність G13«Харчові технології». Освітньо-професійна програма «Харчові технології». Факультет біолого-технологічний. – НМВ ХДАЕУ, 2025. – 35 с. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/11384
dc.description.abstract У методичних рекомендаціях викладено план вивчення теоретичної частини дисципліни, методики виконання лабораторних робіт і практичних занять. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher ХДАЕУ ru
dc.title Методичні рекомендації до проведення лабораторних робіт і практичних занять з дисципліни «Фізична і колоїдна хімія» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти першого року навчання денної форми. Спеціальність G13 «Харчові технології». Освітньо-професійна програма «Харчові технології». Факультет біолого-технологічний ru
dc.type Book ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account