dc.contributor.author |
Балабанова, Ірина Олександрівна |
|
dc.contributor.author |
Пелих, Наталія Леонідівна |
|
dc.contributor.author |
Каращук, Геннадій Васильович |
|
dc.date.accessioned |
2025-07-03T19:52:50Z |
|
dc.date.available |
2025-07-03T19:52:50Z |
|
dc.date.issued |
2025-05-15 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/11150 |
|
dc.description.abstract |
У методичних рекомендаціях наведено практичні роботи з вимірювання оптичними приладами на прикладі рефрактометра та поляриметра, вимірювання штангенінструментами, оцінки партії зерна пшениці як сировини для виробництва харчових продуктів, оцінки якості сировини для виробництва рослинних олій, контролю якості молока та м’яса, показників якості пшеничного борошна та методів їх оцінки, якості рисової крупи та методів її оцінки, оцінки якості рослинної олії, контролю якості плодоовочевих консервів, визначення якості молочних та м’ясних продуктів, оцінки якості яєць та яєчних продуктів, дослідження якості меду бджолиного, оцінки якості продукції бродильних виробництв Методичні рекомендації містять список літературних джерел отримання інформації. |
ru |
dc.publisher |
ХДАЕУ, 2025. 88 с. |
ru |
dc.subject |
практичні роботи, харчові продукти, продовольча сировина, якість, методи визначення |
ru |
dc.title |
Методичні рекомендації до проведення практичних занять з дисципліни “Міжнародні та національні системи забезпечення якості харчової продукції” для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти другого року навчання. Спеціальність G13 «Харчові технології». Освітня програма «Харчові технології». Факультет біолого-технологічний |
ru |
dc.type |
Learning Object |
ru |