DSpace Repository
Filter by: Subject
Login
русский
українська
English
DSpace Home
→
Авторські роботи науковців ХДАЕУ
→
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ факультет
→
Кафедра харчових технологій
→
Filter by: Subject
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Starts with
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Filter by: Subject
Now showing items 351-360 of 390
Previous Page
Next Page
перспективи розвитку (1)
печиво пісочне, функціональні інгредієнти, шрот кунжуту, шрот плодів волоського горіха, білок, мускатний горіх, гвоздика, кардамон. (1)
печиво цукрове, харчова цінність, мінеральний склад, рецептура, начинка. (1)
печінка (1)
пиво, технологічний процес, крафтове виробництво. (1)
плавлений сир, (1)
плоди глоду (1)
поживна та біологічна цінність (1)
поживна цінність (1)
показники якості (2)
Now showing items 351-360 of 390
Previous Page
Next Page
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register