DSpace Repository
Filter by: Subject
Login
русский
українська
English
DSpace Home
→
Авторські роботи науковців ХДАЕУ
→
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ факультет
→
Кафедра харчових технологій
→
Filter by: Subject
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Starts with
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Filter by: Subject
Now showing items 301-310 of 390
Previous Page
Next Page
міні-виробництво (1)
міцність (1)
м’ясо, глива звичайна, м’ясо-грибні консерви, органолептичні показ-ники, функціональна спрямованість. (1)
навчальний посібник (1)
наповнювачі (1)
напівфабрикат (3)
напівфабрикати (1)
напівфабрикати, м’ясо птиці, органолептичні показники, фізико- хімічні показники (1)
напівфабрикати, паророщена пшениця, сочевиц, хімічний склад, дослідні зразки, функціональні продукти. (1)
напівфабрикати, порошок, морква, шпинат, рецептура (3)
Now showing items 301-310 of 390
Previous Page
Next Page
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register