DSpace Repository
Filter by: Subject
Login
русский
українська
English
DSpace Home
→
Авторські роботи науковців ХДАЕУ
→
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ факультет
→
Кафедра харчових технологій
→
Filter by: Subject
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Starts with
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Filter by: Subject
Now showing items 231-240 of 390
Previous Page
Next Page
ковбасні вироби, органолептичні показники, фізико – хімічні показники, якість та безпечність (1)
ковбасні вироби, органолептичні показники, фізико-хімічні показники, якість та безпечність. (1)
комбіновані продукти (1)
композиційна суміш (1)
кондитерські вироби (1)
кондитерські вироби (4)
кондитерські вироби, асортимент, «Пташине молоко», рецептура (1)
кондитерські вироби, асортимент, «Пташине молоко», рецептура. (1)
кондитерські вироби, технологія, вафельне тісто, вафельні трубочки, фруктова начинка, безглютенові вироби, вироби спеціального призначення, целіакія. (1)
конкурентоспроможність продукції (1)
Now showing items 231-240 of 390
Previous Page
Next Page
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register