DSpace Repository

Filter by: Subject

Login

русский українська English
  • DSpace Home
  • →
  • Авторські роботи науковців ХДАЕУ
  • →
  • БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ факультет
  • →
  • Кафедра харчових технологій
  • →
  • Filter by: Subject
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

  • A
  • B
  • C
  • D
  • E
  • F
  • G
  • H
  • I
  • J
  • K
  • L
  • M
  • N
  • O
  • P
  • Q
  • R
  • S
  • T
  • U
  • V
  • W
  • X
  • Y
  • Z

Starts with

Results Per Page:

Filter by: Subject

Now showing items 221-230 of 390

  • Previous Page
  • Next Page
кейтеринг (2)
кекс (4)
кекс «Сирний» (1)
кисломолочні продукти, напій, інгредієнти (1)
Ключові слова: гомогенізатор, емульсія, майонез, технологічний процес, якість, жирність, гомогенізація, емульгування. (1)
кліматичні умови вирощування (1)
клітковина вівсяних висівок (1)
ковбаса (2)
ковбасне виробництво (2)
ковбасні вироби (1)

Now showing items 221-230 of 390

  • Previous Page
  • Next Page

Search DSpace


Browse

  • All of DSpace

    • Communities & Collections
    • By Issue Date
    • Authors
    • Titles
    • Subjects
  • This Collection

    • By Issue Date
    • Authors
    • Titles
    • Subjects

My Account

  • Login
  • Register
DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
Theme by   
Contact Us | Send Feedback