DSpace Repository

ІННОВАЦІЙНІ ТЕНДЕНЦІЇ У СФЕРІ ПРОДУКТІВ ДЛЯ ШКІЛЬНОГО ХАРЧУВАННЯ

Show simple item record

dc.contributor.author Дороніна, М.С.
dc.contributor.author Сумська, О.П.
dc.date.accessioned 2024-12-30T14:08:35Z
dc.date.available 2024-12-30T14:08:35Z
dc.date.issued 2024-04
dc.identifier.citation Якість та безпечність товарів: [матеріали VІІІ міжнародної науково-практичної конференції, Луцьк (5 квітня 2024 року) / за наук. ред. к.т.н., доц. О.В. Пахолюк. Луцький національний технічний університет. Луцьк: відділ іміджу та промоції. ЛНТУ, 2024. 240 с. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/10255
dc.description.abstract Дефіцит поживних речовин у продуктах харчування в Україні зростає із загрозливою швидкістю, що може призвести до серйозного погіршення здоров’я населення, особливо дітей. Доведено, що харчування регулює процеси проліферації та диференціювання клітин, формування органів та систем, активність ферментних систем організму, експресію генів, які кодують ферменти, рецепторні білки та ін. структури, що спрямовані на метаболізм.Ідеальним джерелом надходження необхідних поживних речовин є повноцінне та збалансоване інноваційне шкільне харчування. Реалізацію інноваційного розвитку у сфері продуктів для шкільного харчування можна пропонувати як інструмент маркетингу до стратегії реформування системи шкільного харчування на 2023–2027 роки, яку затвердив уряд України. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Якість та безпечність товарів: [матеріали VІІІ міжнародної науково-практичної конференції, Луцьк (5 квітня 2024 року) / за наук. ред. к.т.н., доц. О.В. Пахолюк. ru
dc.subject Інновації, продукти, шкільне харчування, харчові технології ru
dc.title ІННОВАЦІЙНІ ТЕНДЕНЦІЇ У СФЕРІ ПРОДУКТІВ ДЛЯ ШКІЛЬНОГО ХАРЧУВАННЯ ru
dc.title.alternative INNOVATIVE TRENDS IN THE FIELD OF PRODUCTS FOR SCHOOL MEALS ru
dc.type Article ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account