dc.contributor.author |
Дороніна, М.С. |
|
dc.contributor.author |
Сумська, О.П. |
|
dc.date.accessioned |
2024-12-30T14:08:35Z |
|
dc.date.available |
2024-12-30T14:08:35Z |
|
dc.date.issued |
2024-04 |
|
dc.identifier.citation |
Якість та безпечність товарів: [матеріали VІІІ міжнародної науково-практичної конференції, Луцьк (5 квітня 2024 року) / за наук. ред. к.т.н., доц. О.В. Пахолюк. Луцький національний технічний університет. Луцьк: відділ іміджу та промоції. ЛНТУ, 2024. 240 с. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/10255 |
|
dc.description.abstract |
Дефіцит поживних речовин у продуктах харчування в Україні зростає із
загрозливою швидкістю, що може призвести до серйозного погіршення
здоров’я населення, особливо дітей. Доведено, що харчування регулює процеси
проліферації та диференціювання клітин, формування органів та систем,
активність ферментних систем організму, експресію генів, які кодують
ферменти, рецепторні білки та ін. структури, що спрямовані на метаболізм.Ідеальним джерелом надходження необхідних
поживних речовин є повноцінне та збалансоване інноваційне шкільне
харчування. Реалізацію інноваційного
розвитку у сфері продуктів для шкільного харчування можна пропонувати як
інструмент маркетингу до стратегії реформування системи шкільного
харчування на 2023–2027 роки, яку затвердив уряд України. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Якість та безпечність товарів: [матеріали VІІІ міжнародної науково-практичної конференції, Луцьк (5 квітня 2024 року) / за наук. ред. к.т.н., доц. О.В. Пахолюк. |
ru |
dc.subject |
Інновації, продукти, шкільне харчування, харчові технології |
ru |
dc.title |
ІННОВАЦІЙНІ ТЕНДЕНЦІЇ У СФЕРІ ПРОДУКТІВ ДЛЯ ШКІЛЬНОГО ХАРЧУВАННЯ |
ru |
dc.title.alternative |
INNOVATIVE TRENDS IN THE FIELD OF PRODUCTS FOR SCHOOL MEALS |
ru |
dc.type |
Article |
ru |