DSpace Repository

Нові виклики та можливості в освіті за спеціальністю – харчові технології з урахуванням потреб здобувачів.

Show simple item record

dc.contributor.author Сумська, Ольга
dc.contributor.author Резнікова, Вероніка
dc.date.accessioned 2024-12-26T17:41:03Z
dc.date.available 2024-12-26T17:41:03Z
dc.date.issued 2024-04
dc.identifier.citation Сумська О. П., Резнікова В. В. Нові виклики та можливості в освіті за спеціальністю – харчові технології з урахуванням потреб здобувачів. Синергія науки і бізнесу у повоєнному відновленні регіонів України : матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції (ХНТУ, 24–26 квітня 2024 року) у 3-х т. ; Т. 3 / за ред. О. В. Чепелюк. – Одеса : Олді+, 2024. – 372 с., С.279-282. ru
dc.identifier.issn ISВN 978-966-289-911-5 (Т. 3)
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/10232
dc.description.abstract Загальними цілями цього дослідження були: визначити поточні проблеми і можливості стану освіти за спеціальністю – Харчові технології; запропонувати рекомендації (за потреби) щодо додаткових напрямів і тем для майбутніх навчальних програм. Харчова наука та технологія (FST) і особливо харчова інженерія (FE) потребують переоцінити своє бачення та розширити сферу охоплення до важливих суспільних рушійних сил, таких як здоров’я та благополуччя.. Інновації та підприємництво є ключовими факторами, які забезпечують додану цінність для харчових систем. Доцільно виділити такі основні моменти: треба наголосити на інтеграції або конвергенції науки про харчування та FST&E через відсутність фактичної співпраці; потрібно визначити нові шляхи для кращого задоволення очікувань майбутніх випускників і здобувачів освіти; необхідно реалізувати новітні можливості освіти та навчання за спеціальністю – Харчові технології, а також нові теми, які мають бути включені до майбутніх навчальних програм. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Синергія науки і бізнесу у повоєнному відновленні регіонів України ru
dc.subject виклики, можливості, освіта, потреби здобувачів, харчові технорлогії ru
dc.title Нові виклики та можливості в освіті за спеціальністю – харчові технології з урахуванням потреб здобувачів. ru
dc.title.alternative New challenges and opportunities in education in the specialty - food technology, taking into account the needs of applicants ru
dc.title.alternative New challenges and opportunities in education in the specialty - food technology, taking into account the needs of applicants ru
dc.type Article ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account