DSpace Repository

Технологічні особливості виробництва яловичини в умовах сільськогосподарських підприємств Херсонської області

Show simple item record

dc.contributor.author Панкєєв, С.П.
dc.date.accessioned 2024-10-10T09:38:41Z
dc.date.available 2024-10-10T09:38:41Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.citation Панкєєв, С.П. Технологічні особливості виробництва яловичини в умовах сільськогосподарських підприємств Херсонської області // ТНВ. Вип.124.- Херсон : Видавничий дім «Гельветика», 2022.- С.174-182 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/9832
dc.description.abstract У статті проаналізоване обґрунтування технологічних показників виробництва яло- вичини у спеціалізованому м’ясному скотарстві для господарств Південного регіону Укра- їни. Мета і задачі запропонованих сучасних технологій виробництва яловичини у галузі спеціалізованого м’ясного скотарства полягають у закріпленні і систематизації набу- тих знань з базових технологічних показників – годівлі великої рогатої худоби м’ясного напряму продуктивності; розведення; механізації виробничих процесів та інших, а також під час освоєння галузі скотарства взагалі питання ведення галузі у сучасних умовах при- ватної власності на землю та майно ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher ХДАЕУ ru
dc.title Технологічні особливості виробництва яловичини в умовах сільськогосподарських підприємств Херсонської області ru
dc.type Article ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account