dc.contributor.author |
Панкєєв, С.П. |
|
dc.date.accessioned |
2024-10-10T09:38:41Z |
|
dc.date.available |
2024-10-10T09:38:41Z |
|
dc.date.issued |
2022 |
|
dc.identifier.citation |
Панкєєв, С.П. Технологічні особливості виробництва яловичини в умовах сільськогосподарських підприємств Херсонської області // ТНВ. Вип.124.- Херсон : Видавничий дім «Гельветика», 2022.- С.174-182 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/9832 |
|
dc.description.abstract |
У статті проаналізоване обґрунтування технологічних показників виробництва яло- вичини у спеціалізованому м’ясному скотарстві для господарств Південного регіону Укра- їни. Мета і задачі запропонованих сучасних технологій виробництва яловичини у галузі
спеціалізованого м’ясного скотарства полягають у закріпленні і систематизації набу- тих знань з базових технологічних показників – годівлі великої рогатої худоби м’ясного
напряму продуктивності; розведення; механізації виробничих процесів та інших, а також
під час освоєння галузі скотарства взагалі питання ведення галузі у сучасних умовах при- ватної власності на землю та майно |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
ХДАЕУ |
ru |
dc.title |
Технологічні особливості виробництва яловичини в умовах сільськогосподарських підприємств Херсонської області |
ru |
dc.type |
Article |
ru |